ЗА НАМАЛЕНО ЗРЕНИЕ
Размер на шрифта
Текстова версия на сайта

17 март 2023

Ученици от X клас в дуална форма на обучение посетиха Електрохолд

Електрохолд организира Дни на отворените врати за ученици от дуална форма на обучение от ПГМЕ „Н. Й. Вапцаров“. На 17.03.2023 г. 14 ученици от X клас и двама преподаватели посетиха компанията, за да се запознаят отблизо с групата Електрохолд и дейността на нейните фирми. Петима от участниците ще станат наши колеги от учебната 2023-2024 г.

Срещата откри Евгения Накова, директор Човешки ресурси, с приветствие към гостите. Участниците с интерес научиха за зелените проекти на компанията, представени от Мария Георгиева, ръководител сектор Екология в ЕРМ Запад, и Крум Гледжарски, ръководител отдел Управление на качеството.

Посещението завърши с интерактивно кариерно консултиране, чрез което десетокласниците се ориентираха във възможностите за професионално развитие в сектор Енергетика, проведено от Иван Игов, психолог, мениджър Център за оценка и развитие и Ралица Янева, ръководител отдел Развитие на човешките ресурси.

Инициативата е част от общата стратегия на компанията в подкрепа на приема на ученици в професионални гимназии в направление Електроенергетика.